Ahad, Ogos 21, 2011

Seminggu sahaja lagi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Tinggal seminggu sahaja lagi.. Makin ramai budak-budak ni add saya dalam facebook. Kalau add, akan ada sesi chating. Bahasa saya gunakan pun tidaklah seperti bahasa dalam blog ini. Biasa-biasa sahaja, untuk diasimilasikan dengan budak-budak. Kalau 'skema', nanti kekok pula budak-budak ini.

:)


hermm no prob,,,
ckgu pose x
ari isnin ni blajar
karangan kan


err.. soalan apakah ini?
mesti laa cikgu poserrr.. hahaha
yup, senin ni belajar karangan
nanti, minggu depan cikgu last mengajar korunk
tau kan? cikgu setakat minggu depan je


ala...ckgu..jgn ar tnggalkan kteowg...
kteowg x nak ckgu lain ajar...
kteowg nak ckgu ajar kteowg
ala ..,,,ckgu
duduk la skola tu sampai ble2
kejap da nak pinda
x pe2 nnty saye bagi hadiah kt ckgu ea


cikgu kan suka bace, korang salin.. nanti korang penat menulis.. :)
dapat cikgu lain kire ok laa..
susah2x je atul bagi hadiah..


ala..ckgu..dalam hati kate...(yes yes adew owg nak bagi aq hadiah)..haha tol x tol x??


hahahaha.. wat lawak lak atul nieh..
yang penting.. korunk semua belaja rajin2x taw
cikgu, kalo ade rezeki, cikgu dtg la kat skolah tu, tgk2x korg :)


14:45
baek ckgu....
emm tu yg saye nak dgr tuh




Seminggu sahaja lagi, cepatnya masa...